covid19vaccinen.se

en webbplats om covid-19 utan spårning och utan tracking

Lista Över Artiklar

Här hittar du över 1 000 studier och rapporter om vaccinen och de biverkningar och skador dom kan orsaka.

Samtliga EU-avtal finns tillgängliga för nerladdning, samt PDF om medgivande och risker. Granskning sker innan publicering.

Välkommen ❤️

Vaccinläckan På Folkhälsomyndigheten

Publicerad söndagen den 31:e mars 2024

Efter en rad olika artiklar i diverse svenska tidningar och samtal med vissa då det inledningsvis uppmärksammades samt samtal den senaste månaden så står det klart; svensk media har inte vetskapen eller kunskapen om varken "pandemin", det som kallas för "Covid-19", eller för vad som hände och skedde under perioden då listan över de vaccinerade barnen publicerades 2022.

Urval av artiklar som publicerats av svensk media

  1. Dagens Nyheter (Ladda Ner PDF)
  2. Dagens Nyheter (Ladda Ner PDF)
  3. EXPO (Ladda Ner PDF)
  4. Aftonbladet (Ladda Ner PDF)

Svar på kritik med mera

Det är, och blir, någonstans i allt detta "stök" väldigt uppenbart att svensk media valt att spegla / återspegla den delen som passar deras egna agenda bäst. Det märks tydligt då man läser dessa artiklar. Antingen så har man tillgång till hela FUP (Polisens, SÄPO:s, och NOA:s Förundersökningsprotokoll, vilket ej är trovärdigt) eller så har dom baserat allt på de svar som ges från de olika personer som intervjuats.

Men.. Det kvarstår ett stort MEN. Varför har man inte valt att ta kontakt med covid19vaccinen.se? Är dom rädda för vilka som svar som ges eller vill dom helt enkelt inte ha ett svar?

Flertalet faktum kvarstår, varav ett är att ingen som varit involverad i covid19vaccinen.se är högerextrem, eller har kopplingar dit. Att skriva och därmed påstå något sådant är rent ut sagt förtal och en stämning borde ske. Kontakt med advokat pågår.