covid19vaccinen.se

en webbplats om covid-19 utan spårning och utan tracking

Lista Över Artiklar

Här hittar du över 1 000 studier och rapporter om vaccinen och de biverkningar och skador dom kan orsaka.

Samtliga EU-avtal finns tillgängliga för nerladdning, samt PDF om medgivande och risker. Granskning sker innan publicering.

Välkommen ❤️

Shot Dead: Filmen Du Måste Se

Publicerad den 20:e januari, 2024

Filmen finns att se på följande länk.


Det här är filmen som alla önskar inte behövdes göra, men det är en film som alla behöver se. För första gången någonsin får du höra berättelserna om dödsfall berättad av föräldrarna som förlorade sina barn på grund av covid-19 "vaccinen".

"Shot Dead" hade premiär den 9 november 2023 – på ettårs-dagen av 18-åriga Trista Martins död, i hennes hemstad Tulsa (Trista är ett framträdande i filmen).

Hör från familjerna som är modiga nog att säga ifrån och erkänna att vaccinet dödade deras barn. Hör från de som har vägrat hålla tyst. Det finns många som förnekar att deras nära och kära skadats eller dött på grund av vaccinen - och alla vet att det finns inte någon summa pengar eller hot som förändrar vad som skett, eller som kunde hindra dessa föräldrar från att säga som det är.

Det viktigaste budskapet handlar om information och på så vis, se till att detta inte händer andra barn.

Detta är den första filmen som fokuserar på den djupt personliga aspekten av förödelsen som släppts lös av vaccinationsmandaten, och som berättats av familjerna som förlorat sina nära och kära.

Filmen får dig förhoppningsvis att tänka och fundera på om du ska vaccinera ditt barn, och slutligen så uppmanar den här filmen dig att vidta åtgärder för barn överallt.

Hoppas du lyssnar. Hoppas du tar åt dig. Hoppas att även du gör något.